• BTT freight management

  Freight
  Management

   

Freight
Management

Ons almaar groeiende eigen multimodale netwerk, geeft al antwoord op veel vervoersvraagstukken. Maar nog niet altijd zijn de knooppunten van onze terminals toereikend om goederen hun weg van producent naar de eindbestemming af te laten leggen. Daarom ontzorgen wij onze klanten ook op het vlak van freight management. In de rol van expediteur organiseren wij het volledige transport van goederen, ongeacht hun locatie of het volume van de vracht. De wereld is hierin ons werkveld en we opereren volledig onafhankelijk. Vanzelfsprekend benutten we waar mogelijk de kracht van ons eigen multimodale netwerk.

Offerte aanvragen

Specialist in internationale supply chains

Onze jarenlange ervaring als expediteur heeft ertoe geleid dat we op mondiaal niveau actief zijn en intensief (én onafhankelijk) samenwerken met talloze vervoerders, netwerken en bedrijven in de logistieke keten. Dit betekent dat wij zowel de vervoersbewegingen onder eigen regie uitvoeren als aanverwante dienstverlening verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Warehousing onder douanetoezicht
 • LCL-ladingen uitsorteren & consolideren
 • Track en trace op goederen
 • Crossdock-activiteiten
 • Full container Logistiek oid
 • Unieke connectie met China
BTT railport

Klant centraal

Zoals bij al onze logistieke oplossingen geldt dat aandacht voor de klant altijd centraal staat. We denken altijd resultaatgericht, focussen op optimale informatievoorziening en benutten elke keer weer de flexibiliteit van ons netwerk. Juist omdat we onafhankelijk werken, kunnen we alternatieven aanreiken en aanpassingen doen wanneer dit nodig blijkt te zijn. Bij elk vraagstuk creëren we een oplossing waarbij kosten, risico’s en betrouwbaarheid in balans zijn en aansluiten op de behoefte van de klant.

Eigen kantoor in China

Veel van onze klanten hebben goederenstromen vanuit of richting China. In de afgelopen jaren zijn die samenwerkingen alleen maar sterker geworden. En de goederenstromen groter. Daarom heeft BTT in 2019 een eigen kantoor in Chengdu geopend, van waaruit diverse Chinese steden, zoals (Chengdu, Nanjing Xian, Hefei, Chongqing ) zijn ontsloten.

Op de eigen locatie in Chengdu vinden diverse activiteiten plaats, zoals:

 • Verkoop
 • Branding
 • Binnenlands transport
 • Rail Boekingskantoor
 • Nederlands Paviljoen
 • X-dock

Aanvullend beschikken we over een eigen containervloot.

Holland House en China Cargo Centre

Onze jarenlange ervaring heeft een waarde die het verzorgen van transport overstijgt. We hebben een gigantisch netwerk opgebouwd en weten hoe we twee compleet verschillende culturen succesvol kunnen laten samenwerken. 

Zowel in China (Chengdu) als in Nederland (Tilburg) hebben we als BTT daarom een fysieke locatie gecreëerd waar we bedrijven met elkaar verbinden. In China tonen Nederlandse bedrijven hun producten aan Chinese partijen in het door ons opgerichte Holland House. In Tilburg gebeurt het omgekeerde: in een inspirerende showroom laten Chinese producenten Nederlandse (en Europese) groothandels en retailers zien welke producten zij onze markt te bieden hebben. BTT fungeert als verbinder en logistieke partner.

 

BTT Freight Management

Bent u ook geïnteresseerd in de vele mogelijkheden die BTT Freight Management u te bieden heeft? Wij informeren u er graag over!

Contact opnemen